Rydning af dødsbo

Fuld diskretion og professionel håndtering

Vurdering af dødsbo

Vurdering af dødsbo hos Genbrugsbasen, er ikke en almindelig ting, som den kan være hos så mange andre i denne branche, vi forstår værdien af tingene som i mange tilfælde er gået i arv og derfor har et større værdi for dig end for en fremmed, derfor ved vi også betydningen ved at give tingene videre til nogle som sætter pris på det på samme måde som i gjorde.

Gratis dødsbo vurdering

Som en velrespekteret virksomhed og med mange års erfaring inden for krammer verden, kender vi market og vores butik og netværk gør at vi hurtigt kan give et tilbud på boet, som følger den realle værd af boet og velvidende at tingene ikke ender på lossepladen, men til genbrug, hvor det kan skabe nyt liv og glæde hos en anden familie.

Hvad man skal gøre for at komme videre med boet:

Kontakt – Tag kontakt til os, vi yder en ekspert service indenfor faget og kan give et uforpligtende tilbud indenfor kort tid.
Besigtigelse – Vi kommer ud og kigger på dødsboet og giver en professionel vurdering.
Prisaftale – Sammen finder vi en pris for købet af dødsboet da det skal være en god handel for begge parter.
Rydning – Når pris og tidspunkt er aftalt, rydder vi dødsboet for al inventar. Affald bliver bortskaffet på en miljømæssig forsvarlig måde.
Rengøring – Når al inventaret i dødsboet er fjernet og evt. tæpper er fjernet, yder vi en lettere rengøring så boligen fremstår pæn og ordentlig.

Vi rydder også boet gratis inkl. rengøring ved donation af hele boet til Genbrugsbasen, alt dette kan ske med henvendelse til os på info@genbrugsbasen.dk